Terug

Volg Vandaag Inside

'Leicester City meldt zich voor Bergwijn, Ajax verlangt meer dan 20 miljoen euro'

Ajax

7 aug 2024, 12:24

Steven Bergwijn kan komend seizoen terugkeren in de Premier League. Leicester City heeft zich namelijk gemeld bij Ajax voor de 26-jarige aanvaller. Dat meldt De Telegraaf.

Volgens de ochtendkrant verlangen de Amsterdammers meer dan 20 miljoen euro voor Bergwijn. The Foxes zijn al een aantal dagen in contact met Ajax en de clubleiding is klaar om een officieel bod uit te brengen. Leicester haakt echter af als de Amsterdamse club te hoog in de boom gaat zitten. De kampioen van de Championship heeft namelijk alternatieven klaar.

Leicester ziet Bergwijn als prioriteit nummer één voor versterking van de aanval. De aanvaller staat in de belangstelling van meerdere clubs. Ajax heeft al een bod van ruim 15 miljoen euro van Atlanta United geweigerd. Bergwijn kan bij de club uit de MLS grootverdiener worden.

De Amsterdammers zijn nog altijd druk bezig met doorselecteren en van Bergwijn is bekend dat hij tot de grootverdieners behoort bij Ajax. De club is daarom bereid om te luisteren naar buitenlandse clubs, die voor Bergwijn zelf ook interessant zijn.

Ajax met Brobbey maar zonder Bergwijn naar Panathinaikos

Brian Brobbey is terug in de selectie van Ajax voor het duel met Panathinaikos in de derde voorronde van de Europa League. Trainer Farioli heeft de 22-jarige spits voor het eerst na het EK weer opgenomen in de selectie. Bergwijn ontbreekt, meldt de club.

Ajax speelt donderdag om 20.00 uur in Athene de eerste wedstrijd. Een week later is de return in Amsterdam. Als Ajax het tweeluik wint, dan spelen de Amsterdammers in de play-offs voor de Europa League tegen Jagiellonia Białystok uit Polen of Bodø/Glimt uit Noorwegen. Bij verlies speelt de ploeg van Farioli in de play-offs om de Conference League tegen RC Lens.

Jack van Gelder liet zich vorige week bij De Oranjezomer uit over de mogelijke transfer van Wout Weghorst naar Ajax. "Hij past bij Ajax!" Bekijk de beelden bovenaan deze pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.