Terug

Volg Vandaag Inside

‘Ajax zou openstaan voor verkoop van Rensch’

Ajax

6 aug 2024, 11:48

Ook Devyne Rensch zou in aanmerking komen om te vertrekken bij Ajax, dat meldt het Algemeen Dagblad dinsdagochtend. Volgens de krant heeft de club transferinkomsten nodig en moeten zij flink verkopen om nieuwe spelers aan te kunnen trekken.

Rensch was dit seizoen onder Ajax-trainer Francesco Farioli nog van vaste waarde, maar of dat zo blijft, is nog maar de vraag. De rechtsback heeft nog maar een contract voor één seizoen in de Johan Cruijff Arena en volgens de krant zoekt Alex Kroes naar transferinkomsten om met de 'defensieve wanorde' bij de Amsterdammers af te kunnen rekenen. Hierbij komen Rensch en Josip Šutalo in aanmerking voor de verkoop.

Ajax zou al langer openstaan voor het vertrek van Šutalo en heeft met Daniele Rugani een opvolger voor hem op het oog. Ook toont Ajax interesse in Sergi Roberto voor de defensie.

De 21-jarige Rensch doorliep de jeugdopleiding van Ajax en speelde tot nu toe 132 officiële wedstrijden voor de Amsterdammers, waarin hij negen doelpunten en elf assists op zijn naam heeft staan.

Jack van Gelder liet zich vorige week bij De Oranjezomer uit over de mogelijke transfer van Wout Weghorst naar Ajax. "Hij past bij Ajax!" Bekijk de beelden bovenaan deze pagina.

Foto Rensch: Marcel van Dorst/NurPhoto/Shutterstock (14603241ea)

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.