Terug

Volg Vandaag Inside

Kenneth Perez voorspelt vijfde plek voor Ajax: 'Tempo is echt slaapverwekkend'

Ajax

7 aug 2024, 10:05

Kenneth Perez heeft vooralsnog weinig vertrouwen in Ajax voor het nieuwe Eredivisie-seizoen. De analist vertelt bij Voorspellen met Vedetten van ESPN, dat hij denkt dat de Amsterdammers vijfde worden.

"Het is vroeg, maar ik zag Ajax tegen Vojvodina en het tempo dat daar gevoetbald wordt is echt slaapverwekkend. Daar moet nog echt heel veel gebeuren", zegt Perez, waarna hij de ploeg van trainer Francesco Farioli op een vijfde plek zet voor komend seizoen, achter AZ als nummer vier, FC Twente als nummer drie, Feyenoord als tweede en kampioen PSV.

Hans Kraaij jr. is het daar totaal niet mee eens. "Met de vingers in de neus worden ze derde", stelt Hansie Hansie over het komende seizoen van Ajax. "En ze gaan ook nog redelijk dicht op Feyenoord en PSV eindigen." Ook Karim El Ahmadi en Kees Kwakman denken dat Ajax op de derde plek gaat eindigen dit seizoen.

Jack van Gelder liet zich vorige week bij De Oranjezomer uit over de mogelijke transfer van Wout Weghorst naar Ajax. "Hij past bij Ajax!" Bekijk de beelden bovenaan deze pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.