Terug

Volg Vandaag Inside

‘PSV, Ajax én Feyenoord tonen interesse in Van Ewijk

Binnenlands voetbal

6 aug 2024, 13:54

Milan van Ewijk geniet interesse van PSV, Ajax én Feyenoord. Bronnen aan ESPN melden dat de rechtsback er goed op staat bij de traditionele top drie.

De 23-jarige Van Ewijk verruilde sc Heerenveen vorig jaar voor Coventry City en stond destijds ook al in de belangstelling van PSV. Echter was PSV met Jordan Teze en Shurandy Sambo toen goed bezet op de rechtsbackpositie, maar met het mogelijk aanstaande vertrek van Teze naar AS Monaco, zou Van Ewijk zijn opvolger kunnen worden.

Feyenoord heeft ook interesse in Van Ewijk. Onder leiding van Brian Priske spelen de Rotterdammers met wingbacks, een rol die goed voor hem lijkt weggelegd. Echter hebben zij met Bart Nieuwkoop, Givairo Read, Marcus Pedersen en Lutsharel Geertuida op die positie al genoeg spelers. Volgens ESPN zou er dus eerste ruimte vrij moeten worden gemaakt in de selectie voor een eventuele transfer.

Ook Ajax ziet de komst van Van Ewijk wel zitten. De Amsterdammers zouden Devyne Rensch op de rechtsbackpositie van de hand willen doen en voor Anton Gaaei ligt geen basisplaats in het verschiet onder trainer Francesco Farioli, waardoor zij op zoek zouden zijn naar versterkingen in de defensie.

Van Ewijk staat nog tot medio 2027 onder contract bij Coventry City. Naar verluidt zal er tien miljoen euro voor hem gevraagd worden en hierbij is het volgens ESPN nog de vraag of Ajax wel aan de vraagprijs kan en wil voldoen.

PSV-trainer Peter Bosz zei zondag na afloop van het verloren duel met Feyenoord om de Johan Cruijff Schaal: "Met dit elftal moet je van Feyenoord winnen, want wij hebben betere spelers." Bekijk de beelden bovenaan deze pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.