Terug

Volg Vandaag Inside

'Ik denk dat Weghorst alvast zijn verhuizing naar Amsterdam in orde aan het maken is'

Ajax

2 aug 2024, 20:00

Wout Weghorst gaat deze zomer de overstap maken naar Ajax. Dat stelt De Telegraaf-journalist Marcel van der Kraan vrijdag in de Kick-off podcast.

“Ik denk dat Weghorst gewoon zijn huis aan het uitzoeken is of hij is zijn verhuizing in orde aan het maken”, zegt Van der Kraan. “Die zal heus denken: ‘op de laatste dag van de transferwindow ga ik gewoon naar Ajax’. Je ziet dat hij ook bij geen andere club wordt genoemd, is niet in beeld en zit niet in onderhandeling.”

Weghorst wordt al weken in verband gebracht met een transfer naar Ajax, maar van een deal is nog altijd geen sprake. Ook Pablo Rosario en Daniele Rugani, die gelinkt worden aan de Amsterdammers, hebben nog altijd niet getekend. “Daar heeft Ajax wel al contact mee gelegd en eerlijk gezegd: ‘Op dit moment kunnen wij niks, want de financiële situatie is zo dat wij eerst moeten verkopen’. Van alle inkomsten die Ajax binnenkrijgt, kunnen ze een klein deel weer besteden”, weet Mike Verweij. “Dat verhaal is heel eerlijk naar Weghorst, ook naar Rugani van Juventus. Maar dat zijn spelers die uiteindelijk wel zullen komen.”

Past Wout Weghorst bij Ajax? Jack van Gelder geeft zijn mening. Bekijk de beelden bovenaan deze pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.