Terug

Volg Vandaag Inside

Valentijn Driessen werd gebeld door familielid van Oranje-speler: ‘Daarin ben ik écht te ver gegaan’

EK voetbal

16 juli 2024, 08:26

Valentijn Driessen is maandagochtend opgebeld door een familielid van Georginio Wijnaldum. Dat zegt de journalist in een videoitem van De Telegraaf. De man vond dat Valentijn over de schreef was gegaan in zijn column.

“Ik ben vanochtend gebeld. Dat ging op een hele bijzondere manier", begint Valentijn. "Ik werd gebeld door, naar eigen zeggen, een familielid van Georginio Wijnaldum."

Het familielid van Wijnaldum doelde op de column van Valentijn, waarin hij de 33-jarige middenvelder onder andere ‘ouwe hap’ noemde, en suggereerde dat er doorgeselecteerd moet worden door bondscoach Ronald Koeman.

Valentijn had ook het woord ‘lozen’ gebruikt. “Die man zei: 'Lozen doe je met afvalwater.' En daar had hij gelijk in", geeft Valentijn toe. "Hij was heel netjes en ik zei: 'U heeft helemaal gelijk.' Daarin ben ik écht te ver gegaan."

"Hij zei verder: 'Deze jongens hebben jou nooit wat aangedaan, en veel betekend voor het Nederlandse voetbal.' Dat klopt allebei, dus ik moet wel zeggen dat ik in die column misschien toch wel iets te ver ben gegaan”, besluit de journalist.

Valentijn Driessen kwam in Duitsland terecht in een Oranjemars, zo vertelde hij onlangs bij Vandaag Inside Oranje: "Dat gun ik werkelijk helemaal niemand". Bekijk de beelden bovenaan deze pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.