Terug

Volg Vandaag Inside

Valentijn Driessen hekelt Francesco Farioli: ‘Een grotere slijmjurk is er gewoon niet!’

Ajax

21 juni 2024, 10:57

Valentijn Driessen reageert in de Kick-off podcast van De Telegraaf kritisch op de uitspraken van Ajax-trainer Francesco Farioli over technisch directeur Alex Kroes. "Doe gewoon normaal!"

“Een grotere slijmjurk is er gewoon niet", begint Valentijn over het interview van Farioli met ESPN, waarin hij Kroes de allerbeste technisch directeur noemt waar hij mee kan werken. “Hoe is het in godsnaam mogelijk dat je zulke domme teksten uitkraamt. Hij heeft eerder een interview gegeven, dat was best aardig en dan krijg je nu dit soort teksten…”

Valentijn stoort zich er ook aan dat Farioli nog op geen enkel transfergerucht wilde ingaan. "Dan komt er een echte vraag, over de komst van Wout Weghorst: nee, hij praat niet over spelers die bij andere clubs onder contract staan, terwijl iedereen precies weet hoe of wat. Bij Rosario is het precies hetzelfde verhaal, wees gewoon een kerel en doe gewoon normaal."

Chris Woerts sprak zich onlangs in De Oranjezomer uit over de vriendin van Ajax-trainer Farioli: "Die is wel een weekje ruzie waard!" Bekijk de beelden bovenaan deze pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.