Terug

Volg Vandaag Inside

Wout Weghorst getipt bij Feyenoord: 'Ik zie hem wel spelen in De Kuip'

Feyenoord

26 aug 2024, 16:41

Wout Weghorst is nog altijd in afwachting van zijn mogelijke transfer naar Ajax. Ondertussen moet Feyenoord hoogstwaarschijnlijk ook op zoek naar een nieuwe spits en Arno Vermeulen vindt het geen gekke gedachte dat de 32-jarige Weghorst ook een optie kan zijn voor de Rotterdammers.

"Laten we het sentiment vergeten, dan is het eigenlijk een prima oplossing. Ik zie hem wel spelen in De Kuip, toch? Hij is dan verlost, gaat elke week voetballen in Nederland", zegt Vermeulen in de NOS Voetbalpodcast.

Verslaggever Arman Avsaroglu vindt het ook geen gekke gedachte. "Het is wel een gedachte die ik gisteren (zondag, red.) ook had toen ik het hoorde. Ajax kan niks. Hij zit daar in de wachtkamer, want hij schijnt er wel open voor te staan. Maar goed, als Feyenoord hem nu belt en zegt: we hebben dit nu liggen, kom maar. Je kunt gelijk tekenen", aldus Avsaroglu.

René van der Gijp hoopt dat Ajax zich ook nog weet te versterken met Wout Weghorst, vertelde hij onlangs bij Vandaag Inside: "Dat wordt amusement!" Bekijk het in de video bovenaan deze pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.