Terug

Volg Vandaag Inside

Weghorst: ‘Ajax is de grootste club van Nederland, meer hoef ik niet te zeggen'

Ajax

30 juli 2024, 15:33

Wout Weghorst heeft in gesprek met het Duitse Kicker gereageerd op de geruchten over een mogelijke overstap naar Ajax.

De spits wordt al weken in verband gebracht met een overstap naar de Amsterdamse club, en laat zich nu voor het eerst uit over zijn toekomst. “Er zijn een paar clubs geïnteresseerd, maar ik begin met trainen bij Burnley, en ga me hopelijk voorbereiden op een succesvol jaar.”

De toekomst van Weghorst lijkt echter niet in Burnley te liggen. “Ik denk dat we een oplossing moeten vinden die voor beide partijen geschikt is”, aldus de 39-voudig international van Oranje.

"Ajax is de grootste club van Nederland, meer hoef ik niet te zeggen"

Wout Weghorst

Voor mij moet het totaalpakket kloppen, we krijgen ons vierde kind en we hebben als gezin de afgelopen jaren veel gereisd”, vervolgt Weghorst, die zegt een vaste plek te zoeken voor hem en zijn gezin. “Dus thuis is zeker een optie. Ajax is de grootste club van Nederland, meer hoef ik niet te zeggen.”

Ajax moet zonder inkomsten uit de Champions League eerst spelers verkopen voordat het de transfermarkt op kan. De nieuwe trainer Francesco Farioli heeft zo'n grote selectie dat hij tijdens partijspelletjes op de training veel te veel wisselspelers heeft. Chuba Akpom, Borna Sosa, Benjamin Tahirovic en Owen Wijndal zijn spelers die bij een goed bod mogen vertrekken bij Ajax, dat waarschijnlijk ook zal meedenken met grootverdiener Steven Bergwijn als die aanvaller openstaat voor een vertrek uit de hoofdstad.

René van der Gijp ziet niks in de komst van Weghorst naar Ajax. Waarom? Bekijk de beelden bovenaan deze pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.