Terug

Volg Vandaag Inside

Timber adviseert Ajax: ‘Weghorst is een absolute winnaar, die kan je wel gebruiken hoor’

Ajax

18 juli 2024, 10:26

Wout Weghorst werd de afgelopen weken in verband gebracht met een overstap naar Ajax. Jurriën Timber, oud-Ajacied en ploeggenoot van Weghorst bij het Nederlands elftal, zou een transfer van de 31-jarige spits naar de Amsterdamse club toejuichen.

“Dat is een absolute winnaar, Wout”, zegt Timber in gesprek met Ajax Showtime. “Die kan je wel gebruiken hoor, bij Ajax. Honderd procent.”

Naast Weghorst wordt ook Pablo Rosario genoemd als mogelijke versterking voor Ajax. “Dat zouden mooie aanwinsten zijn”, zo is Timber van mening.

Timber, tegenwoordig speler van Arsenal, hoopt zelf ook nog ooit het Ajax-shirt aan te mogen trekken. “Dat zou wel mooi zijn als dat in de toekomst een keer gebeurt. Het is nu natuurlijk lastig te zeggen, maar het zou me wel mooi lijken om nog een keer voor Ajax te mogen spelen. Het waren hele mooie tijden bij Ajax.”

René van der Gijp is minder enthousiast over de mogelijke overstap van Weghorst en Rosario naar Ajax, zo liet hij onlangs weten bij Vandaag Inside Oranje. Bekijk de beelden bovenaan deze pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.