Terug

Volg Vandaag Inside

'Alleen medische keuring scheidt Giménez van overstap naar Nottingham Forest'

Feyenoord

26 aug 2024, 13:53

Santiago Giménez gaat Feyenoord zo goed als zeker verlaten. De Mexicaanse spits maakt de overstap naar Nottingham Forest, als hij daar door de medische keuring komt. Dat meldt 1908.nl.

Feyenoord en Nottingham Forest naderen een akkoord over de transfersom. De Rotterdamse club kan rekenen op een vast bedrag van 33 miljoen euro en twee miljoen euro aan bonussen. Feyenoord heeft daarnaast een doorverkooppercentage van 15 procent weten te bedingen.

Giménez is er op persoonlijk vlak al langere tijd grotendeels uit met Nottingham. Volgens 1908.nl staat het privévliegtuig waarmee de spits naar Engeland vliegt al klaar op Rotterdam airport. Alleen de medische keuring kan dus nog roet in het eten gooien.

Johan Derksen sprak vorige week bij Vandaag Inside nog zijn verbazing uit over Giménez: "Hij maakt de fout van zijn leven!" Bekijk het in de video bovenaan deze pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.