Terug

Volg Vandaag Inside

'Giménez zegt Nottingham Forest af: kans groot dat Mexicaan bij Feyenoord blijft'

Feyenoord

26 aug 2024, 17:26

Santiago Giménez blijft hoogstwaarschijnlijk toch bij Feyenoord. De Mexicaanse spits heeft Nottingham Forest laten weten dat hij definitief niet naar de Premier League-club wil vertrekken. Dat meldt clubwatcher Dennis Kranenburg namens Rijnmond Sport.

Giménez kon in Nottingham een meerjarig contract met een bijpassend miljoenensalaris, maar hij ziet de stap uiteindelijk toch niet zitten. Feyenoord kon naar verluidt ruim 33 miljoen euro en twee miljoen euro aan bonussen ontvangen voor de Mexicaan.

Een transfer van Giménez is nog altijd niet uitgesloten, maar dan moeten geïnteresseerde clubs wel voldoen aan de flinke vraagprijs van Feyenoord. Op dit moment is er verder nog geen club concreet geworden voor de 23-jarige spits. Giménez heeft nog een contract tot medio 2027 bij de Rotterdammers.

Johan Derksen sprak vorige week bij Vandaag Inside nog zijn verbazing uit over Giménez: "Hij maakt de fout van zijn leven!" Bekijk het in de video bovenaan deze pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.