Terug

Volg Vandaag Inside

'Afschuwelijk dat het zo gelopen is met Justin Bijlow'

Feyenoord

26 aug 2024, 08:40

Justin Bijlow nam zondag na het duel met Sparta (1-1) zichtbaar geëmotioneerd afscheid van de supporters van Feyenoord. De doelman, die 18 jaar bij de club zat, staat op het punt over te stappen naar Feyenoord. Jack van Gelder reageerde bij De Oranjezondag op de transfer.

Bijlow liep zondag naar het vak met Feyenoord-supporters toe en kon zijn tranen niet bedwingen. Fans hielden een spandoek vast met daarop de tekst Clubicoon & Vriend voor het leven. Bijlow is dit seizoen, onder leiding van de nieuwe trainer Brian Priske, zijn basisplaats kwijtgeraakt aan Timon Wellenreuther.

"Dit is echt een jongen van de club en het is afschuwelijk dat het zo gelopen is," begon Jack van Gelder bij De Oranjezondag over Bijlow. "Als hij niet zo vaak geblesseerd zou zijn geweest, had hij denk ik tot z'n 35e in Feyenoord 1 gekeept. En dat doet pijn, natuurlijk doet dat veel pijn."

Jack ziet het echter wel gebeuren dat Bijlow in de toekomst weer onder contract staat bij Feyenoord: "Zeg niet dat hij nooit terugkomt, want dat kan zomaar weer gebeuren."

Hugo Borst complimenteerde Justin Bijlow onlangs bij De Oranjezondag met zijn houding: "Die gozer zit gewoon goed in elkaar." Bekijk het in de video bovenaan deze pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.