Terug

Volg Vandaag Inside

'Als je Weghorst opstelt heb je daar meer profijt van dan Memphis!'

EK voetbal

3 juli 2024, 12:44

Johan Derksen denkt dat het Nederlands elftal er op dit moment meer profijt van heeft om Wout Weghorst op te stellen tijdens het volgende EK-duel dan Memphis Depay in zijn huidige vorm (zie video hierboven).

"Memphis houdt iedere aanval op, hij neemt pedant de corners en de spelhervattingen, maar daar is niet een gevaarlijk moment uit ontstaan", begint Johan in Vandaag Inside Oranje over het niveau van Memphis op het EK. "Als je nu die lange Weghorst opstelt heb je daar meer profijt van dan Memphis in huidige vorm."

René van der Gijp sprak zich onlangs in Vandaag Inside Oranje ook uit over de rol van Wout Weghorst in het Nederlands elftal tijdens dit EK. "Weghorst had gewoon moeten zeggen 'verkeerd verbonden!' en de telefoon op moeten hangen." Bekijk het in de video hieronder.

'Weghorst had gewoon moeten zeggen 'verkeerd verbonden!' en de telefoon ophangen'
2:49
'Weghorst had gewoon moeten zeggen 'verkeerd verbonden!' en de telefoon ophangen'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.