Terug

Volg Vandaag Inside

‘Ajax wil Weghorst voor een prikkie naar Amsterdam halen'

Ajax

18 juni 2024, 18:42

Ajax zou de mogelijkheden onderzoeken om Wout Weghorst voor een klein prijsje naar Amsterdam te halen. Dat meldt The Telegraph dinsdag.

Volgens de krant overweegt Ajax een prijsverlagingsdeal met Weghorst zijn huidige werkgever Burnley. Het reduceren van de prijs zou te maken kunnen hebben met het aantal miljoenen dat Ajax misloopt, vanwege afwezigheid in de Champions League, doordat zij vijfde zijn geëindigd in de Eredivisie.

Of Burnley Weghorst wil afstaan aan Ajax is volgens de krant nog onbekend, omdat de nog aan te stellen hoofdtrainer de knoop moet doorhakken als het gaat om zijn toekomst.

Weghorst heeft nog een contract tot medio 2025 bij de Engelsen, maar zou de stap naar Ajax zelf in ieder geval wel zien zitten.

Valentijn Driessen sprak zich onlangs in De Oranjezomer uit over de Ajax-interesse voor Wout Weghorst: "Circus Weghorst in Amsterdam, dat zou natuurlijk geweldig zijn!" Bekijk de beelden bovenaan deze pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.