Terug

Volg Vandaag Inside

FC Twente zet komst van Weghorst nog niet uit het hoofd: 'Hij wil graag naar ons'

Binnenlands voetbal

19 juni 2024, 19:42

FC Twente heeft de komst van Wout Weghorst nog altijd niet uit het hoofd gezet. De 31-jarige spits sprak eerder uit dat hij ooit dolgraag voor de Tukkers wil spelen, maar ondertussen bevinden de gesprekken tussen Ajax en Weghorst zich in een vergevorderd stadium, zo meldde transferexpert Fabrizio Romano eerder vandaag op X.

Oosting, trainer van FC Twente, reageerde woensdag na de eerste training van de club uit Enschede op de berichtgeving rond Weghorst. "Je hebt uiteindelijk te maken met een andere club. En dat is nu eenmaal zo. Ik weet wel dat Wout graag naar ons toe wil", aldus Oosting tegenover ESPN. "Ik heb af en toe zeker contact met Wout. Vanochtend heb ik nog even app-contact met hem gehad."

Volgens Romano is een overstap naar de Amsterdamse club realistischer: “Gesprekken tussen Wout Weghorst en Ajax over persoonlijke voorwaarden zijn al vergevorderd, en alle partijen hebben er vertrouwen in dat de deal zal slagen.”

Ajax zal naast een akkoord met Weghorst ook nog om de tafel moeten met de huidige werkgever van de aanvaller: “Onderhandelingen met Burnley zullen volgen, en Ajax is optimistisch over de komst van Weghorst naar de club.”

Valentijn Driessen reageerde onlangs in De Oranjezomer op de mogelijke overstap van Weghorst naar Ajax. Bekijk de beelden bovenaan deze pagina!

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.