Terug

Volg Vandaag Inside

Ajax schrijft Wijndal en Tahirović in voor Europa League

Ajax

5 sep 2024, 17:24

Verdediger Owen Wijndal en middenvelder Benjamin Tahirović maken deel uit van de Europese selectie van Ajax voor de hoofdfase van de Europa League. Dat valt te lezen op de website van de UEFA. De Amsterdammers hebben het tweetal ingeschreven, ook al mochten de spelers recentelijk nog vertrekken.

Wijndal en Tahirović zijn op de zogeheten A-lijst gezet, met daarop ook de namen van nieuwelingen als Wout Weghorst, Bertrand Traoré en Daniele Rugani.

Ajax begint op 26 september aan de groepsfase met een duel met het Turkse Besiktas. Slavia Praag, Qarabag FK, Maccabi Tel Aviv, Real Sociedad, Lazio, FC RFS en Galatasaray zijn de overige tegenstanders.

René van der Gijp bekeek dinsdagavond bij Vandaag Inside de transfer van Steven Bergwijn naar Saudi-Arabië van de positieve kant: "Dit is krankzinnig!" Bekijk het in de video bovenaan deze pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.