Terug

Volg Vandaag Inside

'Chuba Akpom kan alsnog vertrekken bij Ajax'

Ajax

4 sep 2024, 14:08

Chuba Akpom gaat Ajax mogelijk alsnog verlaten. De spits staat namelijk in de belangstelling van Panathinaikos, meldt Sport24.

Waar de transfermarkt in Nederland inmiddels gesloten is, kunnen Griekse clubs tot en met 11 september spelers binnenhalen. Panathinaikos is op zoek naar een spits en heeft zijn oog laten vallen op Chuba Akpom. Het zou gaan om een huurtransfer met mogelijk een optie tot koop.

Bij Ajax is het dringen geblazen in de spitspositie. De Amsterdammers trokken onlangs Wout Weghorst aan en hebben ook nog de beschikking over Brian Brobbey, Bertrand Traoré en Julian Rijkhoff. Akpom zou daarom wel openstaan voor een transfer naar Panathinaikos.

Johan Derksen reageerde onlangs bij Vandaag Inside op de transfer van Weghorst naar Ajax: "Hoe diep kun je zinken, dat je blij bent met Wout Weghorst?" Bekijk het in de video bovenaan deze pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.