Terug

Volg Vandaag Inside

Bergwijn neemt afscheid: 'Het was een droom die uitkwam om voor Ajax te spelen'

Ajax

3 sep 2024, 13:59

Steven Bergwijn heeft op Instagram afscheid genomen van Ajax. De 26-jarige aanvaller maakt de overstap naar Al-Ittihad in Saudi-Arabië.

"Ajacieden, vandaag neem ik afscheid van een club die altijd een speciale plek in mijn hart zal hebben," begint Bergwijn. "Voor mij was het een droom die uitkwam om voor Ajax te spelen en het rood-witte shirt te dragen."

"Ik wil de fans bedanken voor hun onvoorwaardelijke steun," vervolgt de aanvaller. "Jullie passie en energie hebben mij altijd aangemoedigd om het beste van mezelf te geven, zowel op als naast het veld. Het is dankzij jullie dat Ajax zo'n speciale club is en ik ben er trots op dat ik er deel van heb uitgemaakt."

"Ik wil ook iedereen binnen de club bedanken. Mijn teamgenoten, coaches, medische staf en alle andere medewerkers. Jullie hebben mij altijd gesteund en geholpen om te groeien als speler en als persoon. Ik zal Ajax altijd in mijn hart dragen en wens iedereen het allerbeste in de toekomst," besluit Bergwijn.

Op de persconferentie van het Nederlands Elftal reageerde bondscoach Ronald Koeman op de transfer van Steven Bergwijn naar Al-Ittihad in Saudi-Arabië. Bekijk het in de video bovenaan deze pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.