Terug

Volg Vandaag Inside

'Ajax mondeling akkoord met Southampton over Sulemana als vervanger van Bergwijn'

Ajax

2 sep 2024, 16:27

Ajax heeft een mondeling akkoord bereikt met Southampton over Kamaldeen Sulemana als mogelijke vervanger van Steven Bergwijn, die in de nadrukkelijke belangstelling staat van Al-Ittihad uit Saudi-Arabië. Dat meldt transferexpert Fabrizio Romano.

De Italiaanse sportjournalist geeft op X een update over de mogelijke transfer: “Ajax heeft mondeling ingestemd met een huurovereenkomst met optie tot koop met Southampton voor Kamaldeen Sulemana. De persoonlijke voorwaarden worden nog onderhandeld.”

Romano meldt dat de transfer enkel zal plaatsvinden bij een vertrek van de voormalig Ajax-aanvoerder: "De deal kan doorgaan als Steven Bergwijn de club verlaat, waarbij Al Ittihad aan deze mogelijkheid werkt."

De 22-jarige Ghanees stond twee jaar geleden ook al in de belangstelling van de nummer 5 van vorig seizoen in de Eredivisie, maar hij koos toen voor Stade Rennes. Zijn huidige club Southampton betaalde vorig seizoen 25 miljoen euro voor hem.

Johan Derksen noemde eerder in Vandaag Inside drie transferopties voor Steven Bergwijn: "Turkije, Griekenland of de zandbak…" Bekijk de beelden bovenaan deze pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.