Terug

Volg Vandaag Inside

Harde uithaal richting Wout Weghorst: 'Het is één groot toneelstuk. Het is een narcist'

Ajax

2 sep 2024, 15:18

Leon ten Voorde, clubwatcher van FC Twente namens Tubantia, heeft in de podcast De Ballen Verstand hard uitgehaald naar Wout Weghorst. De 32-jarige spits leek op weg naar de Tukkers, maar toen Ajax zich meldde was zijn keuze snel gemaakt.

"Ik heb wel aan de media-afdeling van FC Twente gevraagd of er ooit ene W. Weghorst een seizoenkaart op VAK-P heeft gehad", begint Ten Voorde in de podcast over Weghorst. "Dat hij voor Ajax kiest, daar hebben ze bij Twente niet zoveel problemen mee. Maar wat ze wel echt vinden is dat je niet met droge ogen kunt zeggen dat je altijd van Twente gedroomd hebt."

"Dus houd op met die onzin", vervolgt Ten Voorde. "Het is gewoon verschrikkelijk. NEO (de amateurclub van Weghorst, red.) heeft de helft van het complex te danken aan Weghorst en al zijn transfers, maar als Twentse club schaam je je inmiddels bijna dood voor je eigen pupil. Ik zou de helft van het complex teruggeven aan de Bornse gemeenschap."

Ten Voorde heeft zich geërgerd aan de beelden van Weghorst zijn eerste dag bij Ajax. "Als jij iets doet waar je moeder trots op is, of ik doe iets waar mijn moeder trots op is, dan geef je elkaar een knuffel in de woonkamer, waar niemand bij is. Maar nee, de camera’s erbij en dan zit die pa er ook nog achter. Het is echt verschrikkelijk. Het is één groot toneelstuk. Het is een narcist", aldus Ten Voorde.

René van der Gijp vertelde donderdagavond in Vandaag Inside dat hij wel geraakt is door de emotionele beelden van Wout Weghorst: "Ik vind het wel een beetje ontroerend." Bekijk de beelden bovenaan deze pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.