Terug

Volg Vandaag Inside

Zirkzee kapt vakantie in Disneyworld af voor EK: 'Wanneer je het belletje krijgt...'

EK voetbal

13 juni 2024, 08:57

Joshua Zirkzee mag zich opmaken voor het EK voetbal in Duitsland. De Bologna-spits viel eerder buiten de voorselectie van het Nederlands elftal nadat hij in de voorlaatste competitiewedstrijd voor zijn club geblesseerd was geraakt. Na een abrupt beëindigde vakantie laat de Nederlandse aanvaller op Instagram weten onderweg te zijn naar Wolfsburg, waar Oranje verblijft.

De reis richting het EK begint in Florida waar Zirkzee zijn vakantie doorbracht in Disney World-park. Via Instagram reageert de spits op de oproep met een foto waarop hij videobelt met zijn management: ‘Wanneer je wordt gebeld om Disney te verlaten voor het EK’.

Bondscoach Ronald Koeman doet een beroep op de 23-jarige aanvaller nadat Brian Brobbey hamstringklachten overhield aan een botsing met Matthijs de Ligt op een training van Oranje. Eerder moesten Teun Koopmeiners en Frenkie de Jong het EK aan zich voorbij laten gaan vanwege blessures, Brobbey lijkt echter fit genoeg om deel te nemen aan het EK in Duitsland.

Wim Kieft sprak zich onlangs uit over Joshua Zirkzee in Veronica Offside: "Hij zou zeker een kans moeten krijgen bij Oranje!" Bekijk de beelden bovenaan deze pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.