Terug

Volg Vandaag Inside

Oranje naast Frenkie de Jong ook zonder geblesseerde Teun Koopmeiners naar EK

EK voetbal

11 juni 2024, 11:34

Het Nederlands elftal moet het op het Europees kampioenschap voetbal in Duitsland naast Frenkie de Jong ook doen zonder Teun Koopmeiners. De middenvelder van Atalanta blesseerde zich maandag tijdens de warming-up voor het oefenduel met IJsland (4-0) aan zijn lies. Onderzoek heeft uitgewezen dat Koopmeiners voorlopig niet kan voetballen.

Na de wedstrijd tegen IJsland werd al duidelijk dat bondscoach Ronald Koeman ook een streep kon zetten door de naam van De Jong, omdat zijn gekwetste enkel sowieso de komende drie weken onvoldoende belastbaar is.

Tegen IJsland vormden PSV'ers Jerdy Schouten en Joey Veerman en Tijjani Reijnders van AC Milan het middenveld van Oranje, dat zondag tegen Polen de eerste groepswedstrijd op het EK speelt.

Ronald Koeman sneerde maandagavond op de persconferentie van Oranje na het duel met IJsland (4-0) naar FC Barcelona na het wegvallen van Frenkie de Jong. Bekijk het in de video bovenaan deze pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.