Terug

Volg Vandaag Inside

'Geweldig nieuws dat Frenkie de Jong niet meegaat naar het EK'

EK voetbal

11 juni 2024, 15:07

In De 538 Ochtendshow van Radio 538 reageren presentator Tim Klijn, sidekicks Rick Romijn en Niels van Baalen, nieuwslezeres Florentien van der Meulen en de ingebelde Jan Joost van Gangelen op het nieuws dat Frenkie de Jong niet voor het Nederlands elftal uit kan komen op het EK: "Ik vond het juist geweldig nieuws!" Bekijk het in bovenstaande video.

Frenkie de Jong heeft toch nog te veel last van een enkelblessure. Medisch onderzoek heeft zondag en maandag uitgewezen dat de gekwetste enkel van de middenvelder van FC Barcelona nog onvoldoende belastbaar is, zo meldde de KNVB na de oefenzege op IJsland (4-0).

Ian Maatsen neemt in de selectie van bondscoach Ronald Koeman de plaats in van Frenkie de Jong. De linksback van Borussia Dortmund maakte deel uit van de voorlopige selectie, maar behoorde samen met Quinten Timber en Nick Olij tot de laatste drie afvallers. Nu is hij echter alsnog opgeroepen.

Naast Frenkie de Jong moet ook Teun Koopmeiners het EK overslaan door een blessure. Koeman roept voor hem geen vervanger op en gaat daardoor met 25 spelers naar het EK.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.