Terug

Volg Vandaag Inside

Koopmeiners reageert op mislopen EK: 'Nachtmerrie, teleurstelling en verdriet'

EK voetbal

11 juni 2024, 18:54

Teun Koopmeiners heeft via Instagram van zich laten horen na het mislopen van het Europees kampioenschap voetbal in Duitsland. De middenvelder van Atalanta moet het toernooi aan zich voorbij laten gaan nadat hij zich maandag blesseerde aan zijn lies tijdens de warming-up voor het oefenduel tegen IJsland (4-0).

Koopmeiners schrijft op het platform: "Wat een prachtige maand had moeten worden is helaas veranderd in een nachtmerrie. Met enorm veel teleurstelling en verdriet heb ik de uitslag van de testen en scans vernomen. Helaas hebben die geconstateerd dat er geen mogelijkheid is om deel te nemen aan het EK 2024. Spelen voor het Nederlands Elftal, op een eindtoernooi en met dit geweldige team zou een grote eer zijn geweest. Vanaf nu zal ik net als de rest van de Oranje fans het team aanmoedigen en steunen op weg naar een geweldig toernooi! Vlammen boys!!"

Ronald Koeman sneerde maandagavond op de persconferentie van Oranje na het duel met IJsland (4-0) naar FC Barcelona na het wegvallen van Frenkie de Jong. Bekijk het in de video bovenaan deze pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.