Terug

Volg Vandaag Inside

'Felix Zwayer gaat nooit meer een potje fluiten voor de UEFA'

EK voetbal

11 juli 2024, 17:14

Jan Joost van Gangelen heeft donderdagochtend in De 538 Ochtendshow op Radio 538 teruggeblikt op de halve finale tussen Nederland en Engeland (zie video hierboven). De ESPN-presentator had daarbij geen goed woord over voor scheidsrechter Felix Zwayer.

"Dit was echt een druiloor van de bovenste plank," begint Jan Joost over de arbiter. "Of zoals Hansie Kraay zegt: dit was eigenlijk gewoon een paardenlul. In aanloop naar deze wedstrijd was er natuurlijk al twijfel, want hij was ooit door Bellingham bejegend vanwege valsspelerij en omkoperij. Nou, hij had zich wel voorgenomen: ik ga eens even laten zien dat ik in ieder geval niet vóór Nederland ben. Alle dubieuze kutballetjes, waarvan je normaal gesproken de helft mee geeft en de helft tegen: alles voor die Engelsen!"

"Die penalty jongens, laten we eerlijk zijn... Ik heb even een rondje langs wat scheidsrechters gemaakt, dat was natuurlijk nóóit een penalty," vervolgt de presentator. "Hou op, schei uit. En als je dan geroepen wordt door de VAR, moet je bij dat scherm gaan staan en zeggen: Hey vriend, dit is absoluut geen penal, en dan ben jij gewoon de baas. En dan is er niks aan de hand! En dan was er ook nog eens een keer hands gemaakt."

"Als er één ding zeker is: deze man gaat never nooit niet de finale fluiten. Felix Zwayer gaat afzwaaien en nooit meer een potje fluiten voor de UEFA," besluit Jan Joost.

Bekijk het hele gesprek met Jan Joost van Gangelen in de video bovenaan deze pagina!

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.