Terug

Volg Vandaag Inside

Van Dijk enorm teleurgesteld: ‘Ik heb geen flauw idee hoe mijn toekomst bij Oranje eruitziet’

EK voetbal

11 juli 2024, 14:04

Virgil van Dijk is enorm teleurgesteld na de bittere nederlaag tegen Engeland in de halve finale van het EK en weet dan ook nog niet hoe zijn toekomst bij Oranje eruit zal gaan zien.

"Na zo'n seizoen, waarin van alles en nog wat gebeurd is en ook zo'n toernooi waarin van alles gebeurd is, waar ikzelf ook van alles over me heen heb gekregen, dan doet dit gewoon pijn", vertelde Van Dijk in de mixed zone, na afloop van de wedstrijd, tegen Voetbal International. "Alles doe ik eraan om te winnen en dan wordt het emotioneel op het einde, omdat je weet dat het voorbij is. Zeker in de tweede helft had ik het gevoel dat hij aan de andere kant zou vallen, maar Ollie Watkins krijgt dan misschien iets te veel ruimte en hij maakt het goed af."

De aanvoerder van het Nederlands elftal wilde woensdag ook niet te diep ingaan over het optreden van de VAR en scheidsrechter Felix Zwayer, die een strafschop toekende aan Engeland. "Het zegt alles dat de scheidsrechter zo snel naar binnen ging. Maar om daar de schuld aan te geven, dat weet ik ook niet."

Van Dijk weet na deze nederlaag nog niet hoe zijn toekomst eruit gaat zien bij Liverpool, waar hij nog een jaar onder contract staat, maar ook niet bij Oranje. “Ik heb geen flauw idee op dit moment. Ik ga goed nadenken deze zomer over wat ik wil op clubniveau en als international. Dan gaan we er weer voor, maar eerst hiervan herstellen", citeert het voetbalmedium de verdediger.

René van der Gijp reageerde onlangs in Vandaag Inside Oranje op een interview van Virgil van Dijk: "Hij heeft altijd ongelijk." Bekijk de beelden bovenaan deze pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.