Terug

Volg Vandaag Inside

De varkens van Bas Nijhuis voorspellen de uitslag van Roemenië - Nederland

EK voetbal

2 juli 2024, 09:10

Niet de ezels, maar de varkens van Bas Nijhuis hebben dinsdagochtend in De 538 Ochtendshow op Radio 538 de uitslag voorspeld van het duel tussen Roemenië en Nederland in de achtste finale van het EK (zie video hierboven).

"Tegen Oostenrijk hebben de ezels zich erop verkeken, dus er is een wijziging in de opstelling," vertelt Bas. "Er moeten maatregelen genomen worden, in het landsbelang. Dus Snoopy, Saartje en Sientje zijn alle drie uit de basis, en in de basis staan nu Coco, Choco en Gijs. Dat zijn de plaatselijke varkens hier. Uit sympathie naar de ezels toe heeft Gijs wel ezelsoren op."

Bas vertelde eerder al hoe de voorspellingen in z'n werk gaan: "Ik zet twee emmers neer. Op één staat het Nederlands elftal en op de andere de tegentander. Dan laten we de dieren los en gaan we kijken naar welke emmer ze toe lopen. We hebben weleens gehad dat ze met z'n drieën naar dezelfde bak liepen, en dan werd het ook nog 3-0 voor Nederland."

Vrijdagochtend liet Bas zijn varkens het duel tussen Roemenië en Oranje voorspellen: "Gijs, met de ezelsoren op, gaat direct naar de bak van Roemenië. Choco gaat direct naar de bak van Nederland. Coco is ook bij Roemenië en blijft bij Roemenië... Ho, wacht even! Ze switcht op het laatste moment tóch naar Nederland! Ja, het wordt Nederland, met een nipte zege! Het wordt heel spannend, het zal op het laatste moment worden beslist."

Bekijk de voorspelling van de varkens van Bas Nijhuis in de video bovenaan deze pagina!

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.