Terug

Volg Vandaag Inside

René zou kiezen voor Daley Blind in de basis tegen Roemenië

EK voetbal

30 juni 2024, 18:00

René van der Gijp denkt dat bondscoach Ronald Koeman in de achtste finale een beroep moet doen op Daley Blind. Dat gaf de analist zaterdagavond in Vandaag Inside Oranje te kennen. Volgens René zou Blind tegen de Roemenen niet misstaan op het middenveld. (Zie video hierboven.)

René is niet onder de indruk van de komende tegenstander van het Nederlands elftal: "Ik heb even naar het middenveld van de Roemenen gekeken. Die spelen dus bij Pisa, Parma, Empoli, een team uit Saudi-Arabië en een middenmoter uit Turkije. Dat is echt niks bijzonders." (Zie afbeelding hieronder.)

René deelt zijn opstelling voor het treffen met Roemenië: "Blind en Schouten als buffers op het middenveld. Simons, Malen en Memphis moeten het voorin gewoon doen. Als ik kijk naar het middenveld van de Roemenen, dan kan je Blind makkelijk laten spelen. Dat is geen enkel probleem," besluit René.

Bekijk de hele analyse van René over Roemenië in de video bovenaan deze pagina!

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.