Terug

Volg Vandaag Inside

'Als Virgil van Dijk slim is, stopt hij bij het Nederlands elftal'

EK voetbal

11 juli 2024, 16:47

Willy en René van de Kerkhof zijn van mening dat het Nederlands elftal moet verjongen en dat Virgil van Dijk beter kan stoppen als international. Dat vertellen de gebroeders in De Willy en René Podcast van Omroep Brabant.

"De voorhoede was echt niet in vorm tegen Engeland", beginnen de broers over de bittere nederlaag van het Nederlands elftal tegen Engeland in de halve finale op het EK. "Gakpo zat echt niet in de wedstrijd. Eigenlijk zat de hele voorhoede niet in de wedstrijd: Memphis en Malen. Alle drie de voorhoede spelers speelden dik onvoldoende."

De gebroeders zagen Gakpo, Jerdy Schouten, Stefan de Vrij en doelman Bart Verbruggen wel als de absolute uitblinkers bij Oranje tijdens het EK. "Voorin is er veel talent en op het middenveld zitten we goed, alleen achterin moeten we kijken wie de opvolger van Virgil van Dijk wordt", zegt René. Willy ziet ook geen toekomst meer voor de aanvoerder in de selectie van het Nederlands elftal: "Als Van Dijk slim is dan stopt hij."

René van der Gijp reageerde onlangs in Vandaag Inside Oranje op een interview met Virgil van Dijk: "Hij heeft altijd ongelijk." Bekijk de beelden bovenaan deze pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.