Terug

Volg Vandaag Inside

Ronald Koeman richt zich tot spelers, staf en fans: 'Oranje weer op de kaart gezet'

EK voetbal

11 juli 2024, 16:06

Bondscoach Ronald Koeman heeft via social media nog één keer van zich laten horen over het einde van het EK. Woensdagavond werd Nederland uitgeschakeld tijdens de halve finale tegen Engeland, dat in de negentigste minuut een tweede doelpunt maakte. Oranje verloor met 1-2.

"Ons avontuur is gisteravond in de halve finale pijnlijk tot een einde gekomen, in een wedstrijd waarin door ons team alles is gegeven. Ik ben trots op deze geweldige groep spelers en staf, die met enorme toewijding met elkaar aan de slag zijn gegaan", schrijft Koeman een dag na de uitschakeling op X.

Verder wil de bondscoach ook de fans bedanken. "Ook de support van alle Oranje-fans was ongeëvenaard en overweldigend: waar we ook kwamen, zij kleurden de speelsteden oranje. Ik wil iedereen bedanken voor deze mooie reis, we hebben laten zien wie we zijn en Nederland weer op de kaart gezet."

Bondscoach Ronald Koeman uitte tijdens de persconferentie zijn ongenoegen over de strafschop die Engeland tegen Nederland kreeg. Bekijk het terug in de video bovenaan deze pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.