Terug

Volg Vandaag Inside

Ronaldo denkt voorlopig niet aan stoppen bij Portugal: 'Ik zou altijd basisspeler moeten zijn'

Buitenlands voetbal

3 sep 2024, 19:47

Cristiano Ronaldo denkt voorlopig nog niet aan stoppen bij het nationale elftal van Portugal. De 39-jarige superster heeft zijn plek in de Portugese selectie behouden en is van mening dat hij nog altijd in de basis zou moeten starten.

"Wat mij betreft, zou ik altijd basisspeler moeten zijn", stelt Ronaldo in de Portugese krant A Bola. "Ik zal mezelf altijd zien als basisspeler, maar ik zal iedere beslissing respecteren. Dat heb ik bij al mijn clubs gedaan."

De spits van Al-Nassr vindt dat hij nog van toegevoegde waarde kan zijn voor het Portugese elftal en denkt daarom niet aan stoppen bij de nationale ploeg. "Nu voel ik dat ik nog meer in de tank heb. Maar ik zal de eerste zijn die het toegeeft als dat niet meer zo is en dan vertrek ik ook meteen", aldus Ronaldo.

René van der Gijp sprak zich onlangs in Vandaag Inside Oranje uit over de rol van Cristiano Ronaldo bij het nationale team van Portugal: "Dit kan niet meer." Bekijk de beelden bovenaan deze pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.