Terug

Volg Vandaag Inside

Video: Ronaldo vernedert teamgenoten met slaapgebaar

Buitenlands voetbal

18 aug 2024, 13:47

Cristiano Ronaldo verloor zaterdag met Al-Nassr de Saudische Super Cup van Al-Hilal en die frustratie stak hij niet onder stoelen of banken. Zo gaf hij zijn teamgenoten nog tijdens de wedstrijd een uitbrander met een 'slaapgebaar'.

Ronaldo zette Al-Nassr kort voor rust op voorsprong tegen Al-Hilal, maar zag het na de rust fout gaan. In een tijdsbestek van zeventien minuten kreeg zijn club maar liefst vier goals tegen. Voor de befaamde nummer zeven reden genoeg om te laten merken wat hij daarvan vond.

Ronaldo maakte een 'slaapgebaar' naar zijn teamgenoten waarmee hij wilde aangeven dat het tijd werd om wakker te worden. Ook spreidde hij een aantal keer vragend zijn armen en wees naar zijn achterwerk. Echter haalde het niet veel meer uit, want de wedstrijd werd met 1-4 verloren.

Na de wedstrijd liep Ronaldo boos weg, terwijl zijn ploeggenoten hun zilveren medaille in ontvangst namen.

René van der Gijp sprak zich onlangs in Vandaag Inside Oranje uit over de rol van Cristiano Ronaldo bij het nationale team van Portugal: "Dit kan niet meer." Bekijk de beelden bovenaan deze pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.