Terug

Volg Vandaag Inside

Valentijn Driessen vol onbegrip: 'Die spelers hebben natuurlijk een schijthekel aan die Ronaldo'

EK voetbal

2 juli 2024, 08:37

Valentijn Driessen begrijpt niet waarom de 39-jarige Cristiano Ronaldo nog altijd alle vrije trappen en penalty's mag nemen bij het nationale elftal van Portugal. De chef voetbal van De Telegraaf denkt dat zijn medespelers inmiddels wel klaar met hem zijn.

Cristiano Ronaldo miste in de achtste finale op het EK tegen Slovenië in de verlenging een penalty. De Portugese vedette zag zijn inzet gekeerd worden door de Sloveense keeper Jan Oblak. Ronaldo liet vervolgens zijn tranen de vrije loop. In de penaltyreeks die volgde na 120 minuten voetbal was Ronaldo wel trefzeker. Nadat de Slovenen drie keer hadden gemist, besliste Bernardo Silva de penaltyserie.

Valentijn liet zich in de Kick-off Oranje podcast van De Telegraaf kritisch uit over de Portugese ster. "Wat ongelooflijk is… Die spelers hebben natuurlijk een schijthekel aan die Ronaldo. Omdat hij alle vrije trappen mag nemen én de penalty’s, terwijl ze een aantal specialisten hebben. Bruno Fernandes is een specialist, Bernardo Silva is ook een specialist. Maar zij moeten allemaal achteraan in de rij aansluiten en die rij wordt gevormd door maar één man: en dat is Ronaldo", aldus Valentijn.

Ook René van der Gijp reageerde in Vandaag Inside Oranje op Cristiano Ronaldo en voorziet een probleem met de aanvaller. Bekijk het terug in de video bovenaan deze pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.