Terug

Volg Vandaag Inside

Officieel: Manchester United verwelkomt Ruud van Nistelrooij en René Hake

Buitenlands voetbal

11 juli 2024, 17:05

Manchester United heeft de komst van René Hake en Ruud van Nistelrooij bevestigd. Het Nederlandse duo gaat bij de Engelse topclub trainer Erik ten Hag assisteren.

Over de aanstelling zegt Ten Hag het volgende: “Ik ben verheugd dat René en Ruud hebben ingestemd met ons project, waarbij ze een schat aan ervaring, kennis en nieuwe energie aan de staf toevoegen. Nu is een goed moment om het coachingteam te vernieuwen terwijl we voortbouwen op de prestaties van de afgelopen twee jaar en streven naar het volgende niveau.”

Sportief directeur Dan Ashworth laat zich uit over de aanstelling: “Het is een bijzonder genoegen om Ruud terug te verwelkomen bij de club waar hij als speler zoveel succes heeft gekend, en ik weet dat hij en René zullen helpen om de winnaarsmentaliteit en hoge standaarden te versterken die we nastreven.”

Johan Derksen gaf onlangs in Vandaag Inside Oranje aan het onverstandig te vinden van Erik ten Hag om de Nederlandse enclave bij Manchester United uit te breiden. Bekijk de beelden bovenaan deze pagina!

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.