Terug

Volg Vandaag Inside

Hugo Borst: 'Erik ten Hag heeft echt een nare kant'

Buitenlands voetbal

27 mei 2024, 08:39

Hugo Borst heeft zich in zijn column in het Algemeen Dagblad kritisch uitgelaten over Erik ten Hag, die afgelopen weekend in Voetbal International uitspraken deed over het seizoen van Feyenoord.

Ten Hag stelde: "Mensen doen overdreven lyrisch over Feyenoord. Het verschil tussen PSV en Feyenoord was in mijn ogen te groot vanuit Feyenoord-perspectief als regerend landskampioen. Feyenoord was stabiel dit jaar, maar niet top."

Hugo Borst reageert in zijn column in het AD: "Erik heeft ook echt een nare kant, blijkt dit weekend. Er openbaart zich een eigenschap die hij echt zou moeten onderdrukken. Stel dat wát je beweert klopt, waarom zou je het als collega-trainer openlijk zeggen over Arne Slot, die ook naar Engeland komt?"

"Ten Hag zegt over Slots overgang naar Liverpool iets aardigs, maar ook: 'Hij komt in een beter vaarwater terecht dan ik destijds toen ik vanuit Nederland naar Manchester United ging. Qua structuur in de club, qua balans in de selectie.' Weer excuses. Een beetje jaloers," vervolgt Borst.

"Ten Hag had ook kunnen zeggen: 'Arne Slot heeft met aanzienlijke minder financiële armslag dan ik bij Ajax had, Feyenoord drie keer opgebouwd. Altijd dominant voetbal gespeeld. Hoofdprijzen gewonnen. Het humeur van Feyenoord-supporters structureel verbeterd. Dat vind ik geweldig knap.' Heb ik Peter Bosz trouwens ook nergens horen zeggen. Jammer, jammer. Het valt kennelijk niet mee om jaloezie om te buigen naar bewondering," besluit de columnist.

Jack van Gelder denkt dat de dagen van Erik ten Hag bij Manchester United zijn geteld: "Die gaat eruit," voorspelde hij onlangs bij De Oranjezondag. Bekijk het in de video bovenaan deze pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.