Terug

Volg Vandaag Inside

Bergwijn officieel gepresenteerd bij Al-Ittihad; gaat spelen met rugnummer 34

Buitenlands voetbal

5 sep 2024, 20:51

Steven Bergwijn is officieel gepresenteerd bij Al-Itttihad in Saudi-Arabië, zo is te zien op foto's die de club plaatst op social media. Bergwijn gaat spelen met rugnummer 34, als eerbetoon aan Abdelhak Nouri.

Ajax ontving een transfersom van 21 miljoen euro voor Steven Bergwijn, 35-voudig international van het Nederlands elftal. De club uit Amsterdam nam de aanvaller twee jaar geleden voor 31 miljoen euro over van Tottenham Hotspur.

René van der Gijp bekeek dinsdagavond bij Vandaag Inside de transfer van Steven Bergwijn naar Saudi-Arabië van de positieve kant: "Dit is krankzinnig!" Bekijk het in de video bovenaan deze pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.