Terug

Volg Vandaag Inside

Interesse in Joey Veerman blijft uit: 'Ik heb er een keihard hoofd in'

PSV

24 aug 2024, 22:40

De kans dat Joey Veerman PSV nog gaat verlaten is klein. De middenvelder geeft na afloop van de ruime zege op Almere City aan dat er geen concrete interesse voor hem is.

"Uiteindelijk is er niks voor mij. Swift Boys en Poldervogels, ken je die? Van All Stars, haha", reageerde Veerman voor de camera van ESPN tegenover Hans Kraay jr.

Vervolgens ging Veerman serieus verder: "Na een goed seizoen vorig jaar had ik er eigenlijk iets meer van verwacht', gaf de Oranje-international toe. 'Het zij zo en ik heb gelukkig weer een assist kunnen geven vandaag. Dan ga ik daar maar mee door. Ik heb het bij PSV enorm naar mijn zin, maar je wilt wel uitgedaagd worden en dat is vandaag niet het geval geweest", aldus de 25-jarige middenvelder.

Bij Vandaag Inside Oranje gaf René van der Gijp eerder nog zijn mening over het spel van Joey Veerman tegen Oostenrijk op het EK in Duitsland. Bekijk de beelden bovenaan deze pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.