Terug

Volg Vandaag Inside

Video: Noa Vahle vraagt Joey Veerman naar toekomst bij PSV: 'Je begint te lachen, dus...'

PSV

27 juli 2024, 21:05

Noa Vahle heeft Joey Veerman na afloop van het vriendschappelijke duel tussen PSV en Valencia (2-1) gevraagd naar zijn toekomst bij de Eindhovenaren. De middenvelder genoot nog enkele weken van een vakantie na het EK met het Nederlands elftal en speelde zaterdag één helft mee in de oefenwedstrijd tegen de Spaanse ploeg.

Noa was namens Ziggo Sport aanwezig in het Phillips Stadion en was na afloop benieuwd of Veerman bezig is geweest met een transfer. "Ik heb het vaker gezegd: kijk je bent kampioen geworden met PSV, twee keer de beker gewonnen. Je hebt 2,5 hele mooie seizoenen gedraaid", reageerde Veerman. "Uiteindelijk ben ik nog hier en speelt er op dit moment niets waarvan ik denk: dat zou ik graag willen ook. En waarvan PSV ook denkt dat het een mooi iets zou zijn. Dan ben ik gewoon nog altijd een trotse PSV-speler."

"Uiteindelijk wil je als speler altijd uitgedaagd worden op een hoog niveau", ging Veerman verder. “Dat heb je bij PSV in de Champions League natuurlijk ook. Zolang ik hier ben gaan we weer vol voor het kampioenschap. Dat heb ik afgelopen seizoen meegemaakt en dat was ook geweldig", aldus de 25-jarige Veerman.

Noa Vahle sprak Joey Veerman ook nog tijdens het EK in Duitsland na afloop van het gewonnen duel met Roemenië in de achtste finales. Bekijk het terug in de video bovenaan deze pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.