Terug

Volg Vandaag Inside

Video: Bijlow neemt geëmotioneerd afscheid van supporters Feyenoord

Feyenoord

25 aug 2024, 16:40

Justin Bijlow heeft zondag na afloop van Sparta - Feyenoord (1-1) geëmotioneerd afscheid genomen van de meegereisde supporters. Bijlow zat zondag voor de laatste keer op de bank bij Feyenoord, de doelman vliegt zondagavond naar Engeland voor een medische keuring bij Southampton.

Volgens De Telegraaf ontvangt Feyenoord 8 miljoen euro voor de Rotterdammer die zijn basisplaats heeft verloren aan Timon Wellenreuther. Southampton was op zoek naar een doelman omdat Gavin Bazunu langdurig is uitgeschakeld met een achillespeesblessure.

Bijlow doorliep de jeugdopleiding van Feyenoord en debuteerde zeven jaar geleden in de hoofdmacht van de club uit Rotterdam. Hij miste de afgelopen seizoen veel duels door verschillende blessures. Feyenoord gaat naar verwachting op zoek naar een nieuwe doelman. Nick Olij van Sparta is een van de kandidaten.

Priske wilde onlangs niet zeggen waarom hij voor Wellenreuther heeft gekozen. Bekijk de beelden bovenaan deze pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.