Terug

Volg Vandaag Inside

'Feyenoord bereikt met Southampton akkoord over transfersom voor Bijlow'

Feyenoord

24 aug 2024, 15:33

Justin Bijlow vertrekt definitief bij Feyenoord. De 26-jarige doelman maakt de overstap naar Southampton. Dat meldt onder meer De Telegraaf. Bijlow zit zondag op bezoek bij Sparta Rotterdam nog op de bank en vertrekt daarna naar Engeland.

De Rotterdammers ontvangen ruim acht miljoen euro voor Bijlow, die dit seizoen zijn basisplaats is verloren aan Timon Wellenreuther. Een vertrek van de Feyenoorder was daarom vrijwel onvermijdelijk.

Bijlow trok vorig seizoen de aandacht van Manchester United en Arsenal, die op zoek waren naar een tweede doelman. De Rotterdammer werd de afgelopen seizoenen geplaagd door blessureleed, waardoor hij ook zijn plek als eerste doelman van Oranje kwijtraakte. Bij Southampton hoopt Bijlow weer duidelijk te maken dat hij de nummer één doelman is voor het Nederlands elftal.

Hugo Borst liet zich onlangs bij De Oranjezomer uit over de keeperskwestie bij Feyenoord. Bekijk de beelden bovenaan deze pagina!

Beeld: Marcel van Dorst/NurPhoto/Shutte

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.