Terug

Volg Vandaag Inside

'Giménez blijft in De Kuip: Feyenoord zet streep door transfer naar Nottingham Forest'

Feyenoord

21 aug 2024, 21:37

Een transfer van Santiago Giménez naar Nottingham Forest gaat niet door. Feyenoord heeft woensdag een streep gezet door een overgang van de Mexicaanse spits naar de Premier League-club. Dat meldt clubwatcher Martijn Krabbendam namens Voetbal International.

Nottingham waagde eerder vandaag een nieuwe poging voor Giménez, met een vernieuwd bod van 26 miljoen euro en exclusief vier miljoen euro aan bonussen. De Rotterdammers hebben echter niet gereageerd op dat bod, omdat het onder de vraagprijs lag. Nottingham is daardoor doorgeschakeld en lijkt nu te gaan voor Eddie Nketiah. "Daardoor blijft de Mexicaan gewoon in De Kuip", aldus Krabbendam.

Feyenoord wil dat Giménez de Rotterdammers verlaat voor een recordtransfer. Daarnaast zag de spits de transfer ook niet direct zitten.

Valentijn Driessen reageerde maandagavond bij Vandaag Inside op de interesse van Nottingham in Giménez: "Hij is dolblij dat er iemand is gekomen." Bekijk het in de video bovenaan deze pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.