Terug

Volg Vandaag Inside

Premier League-club brengt bod van 25 miljoen euro uit op Santiago Giménez

Feyenoord

19 aug 2024, 08:56

Santiago Giménez (23) staat in de belangstelling van Nottingham Forest. De Premier League-club heeft zondagavond een bod uitgebracht op de Mexicaanse spits, zo meldt De Telegraaf. De Engelse club is bereid 25 miljoen euro, inclusief bonussen, neer te leggen voor de diensten van de Feyenoord-spits.

Feyenoord heeft het openingsbod direct afgewezen. De Rotterdammers hebben eerder aangegeven dat voor Giménez het transferrecord van de club opnieuw moet worden verbroken, na de eerdere verkoop van Mats Wieffer die het record op 32 miljoen euro zette met zijn transfer naar Brighton & Hove Albion.

Giménez heeft tot dusver 53 keer gescoord en 13 assists geleverd in de 89 wedstrijden die hij voor de Rotterdammers speelde.

Giménez liet zich onlangs uit over het verschil tussen Brian Priske en Arne Slot: "De enige overeenkomst is dat ze graag aanvallen." Bekijk de beelden bovenaan deze pagina!

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.