Terug

Volg Vandaag Inside

Calvin Stengs vertrekt niet naar MLS en blijft Feyenoord trouw: 'Ik wil daar blijven'

Feyenoord

13 aug 2024, 17:37

De transfer van Calvin Stengs naar het Amerikaanse Charlotte FC gaat mogelijk niet door. Dat meldt Tom Bogert, MLS-watcher voor Engelse medium The Athletic.

Volgens de Amerikaanse journalist zijn er problemen ontstaan tijdens de afhandeling van de laatste details. Het is vooralsnog onduidelijk wat er precies aan de hand is. Bogert schrijft op X dat de transfer nog niet volledig van de baan is, maar dat er wel grote problemen zijn ontstaan.

Stengs is afgelopen maandag nog in Londen succesvol door de medische keuring heen gekomen. Feyenoord en Charlotte FC hadden een akkoord bereikt over een transfersom van ruim acht miljoen euro. Stengs is ook persoonlijk akkoord met een contract voor vier seizoenen. Het is nog niet duidelijk wat de ontwikkeling voor verdere gevolgen heeft.

Charlotte FC focust zich nu ook op het binnenhalen van Newcastle United-speler Miguel Almiron, die net zoals Stengs op de rechterkant kan uitkomen.

(Tekst gaat verder onder de tweet.)

Update - Stengs blijft Feyenoord trouw

Stengs blijft definitief tóch bij Feyenoord. De 25-jarige aanvaller heeft dat nieuws tegenover De Telegraaf bevestigd. "Ik besefte steeds meer hoe goed ik het bij Feyenoord heb en wil daar blijven", zegt Stengs in een eerste korte reactie.

"Ik kom terug naar Feyenoord en zal daar alles geven voor de club, mijn medespelers en de fans. Ik heb zin in het nieuwe seizoen en het spelen in de Champions League", aldus Stengs tegenover de ochtendkrant.

In een nieuwe Koffie met Valentijn, een online rubriek van Vandaag Inside, laat Valentijn Driessen zich uit over de nieuwe trainer van Feyenoord: Brian Priske. Bekijk het in de video bovenaan deze pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.