Terug

Volg Vandaag Inside

'Ik denk dat Justin Bijlow snel weer eerste keeper is bij Feyenoord'

Feyenoord

12 aug 2024, 08:19

Hans Kraay jr. denkt dat Justin Bijlow snel weer de eerste doelman van Feyenoord is. Dat vertelt hij in gesprek met Voetbal International.

"Ik maak me zorgen om de keepers bij Feyenoord," begint Hans. "Timon Wellenreuther was anderhalf jaar lang de geruisloze, maar uitstekende stand-in voor Justin Bijlow, met als hoogtepunt die geweldige redding in het kampioensjaar, op dat schot van Mohammed Kudus bij een 2-2 tussenstand. Nu heeft de nieuwe trainer Brian Priske geruisloos gekozen voor Wellenreuther als eerste keeper. Supporters superblij met die redding in de penaltyserie om de Johan Cruijff Schaal tegen PSV…"

Waar Hans naartoe wil? "Nou, dat eerste keeper zijn een andere druk met zich meebrengt en dat Wellenreuther daaronder lijdt. Hij komt overdreven wild uit tegen PSV bij een 4-3 voorsprong voor Feyenoord, penalty, 4-4. En tegen Willem II stormt hij wéér onbesuisd zijn doel uit bij die 1-1 van Kian Vaesen."

Hij besluit: "Ik denk dat Feyenoord-icoon Justin Bijlow snel weer eerste keeper is."

Hugo Borst liet zich onlangs in De Oranjezomer complimenteus uit over Justin Bijlow: "Die gozer zit gewoon goed in elkaar!" Bekijk het in de video bovenaan deze pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.