Terug

Volg Vandaag Inside

'Justin Bijlow staat in nadrukkelijke belangstelling van Southampton'

Feyenoord

21 aug 2024, 13:02

Justin Bijlow is in gesprek met Southampton over een transfer naar de Premier League. De Engelse club ziet in de Nederlandse doelman een potentiële eerste keeper, zo meldt De Telegraaf.

Southampton is momenteel in onderhandeling met Feyenoord over het afkopen van Bijlow’s contract. Feyenoord is echter niet bereid om de 26-jarige doelman, die onder de nieuwe trainer Brian Priske op de reservebank belandde, zomaar te laten gaan. Eerder werd een bod van Atlético Madrid op de sluitpost resoluut afgewezen.

Bijlow heeft 143 officiële duels voor Feyenoord gespeeld, waarin hij 54 keer zijn doel schoon heeft gehouden. De doelman heeft nog een contract in Rotterdam tot de zomer van 2026.

Jack van Gelder liet zich onlangs bij De Oranjezomer uit over de keeperskwestie bij Feyenoord. Bekijk de beelden bovenaan deze pagina!

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.