Terug

Volg Vandaag Inside

Priske onthult reactie Bijlow na keuze voor Wellenreuther: 'Was heel moeilijk voor hem'

Feyenoord

4 aug 2024, 17:58

Feyenoord-trainer Brian Priske vertelt voor de camera van ESPN dat het heel moeilijk voor Justin Bijlow was toen hij hoorde dat Timon Wellenreuther dit seizoen als eerste keeper onder de lat staat.

Priske bevestigt dat Wellenreuther vanaf nu de eerste keeper is bij Feyenoord: "Het was een lange voorbereiding, waarin we veel tijd hadden om de beslissing te nemen. Het was zeker geen makkelijke keuze, want het zijn twee heel goede keepers. Dat is een luxeprobleem, maar ik heb voor Timon gekozen."

De trainer heeft zijn keuze vrijdag aan beide keepers tijdens een één-op-één-gesprek toegelicht en dat kwam hard aan bij Bijlow: "Dat was heel moeilijk voor hem, maar hij reageerde zoals ik van hem had verwacht. Heel professioneel. Gisteren op de training toonde hij hoe volwassen hij daarmee omging. Ik heb zeer veel respect voor Bijlow, maar het is nu aan hem om nog harder te werken."

Jack van Gelder vertelde vrijdagavond bij De Oranjezomer wie volgens hem de eerste doelman bij Feyenoord zou moeten worden. Bekijk de beelden bovenaan deze pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.