Terug

Volg Vandaag Inside

Johan over Weghorst: 'Als hij hele wedstrijden speelt op topniveau, is het niet veel soeps'

EK voetbal

17 juni 2024, 16:45

Wout Weghorst redde zondag het Nederlands Elftal op het EK in Duitsland met een late goal tegen Polen. In Vandaag Inside Oranje reageert Johan Derksen op de prestaties van de spits.

Weghorst kwam zondag in de 81e minuut binnen de lijnen, en was twee minuten later al trefzeker. Johan zegt daarover: "Hij is als pinchhitter een ideale speler. Maar het is toch gek dat een gemankeerde voetballer, die eigenlijk dit niveau niet aankan, zo succesvol is als invaller?"

"Hij heeft het in Engeland helemaal niet waargemaakt," vervolgt de besnorde analist. "Op topniveau, als hij hele wedstrijden speelt, is het niet veel soeps. Maar het is wel een gekke jongen: als hij erin komt, creëert hij altijd wat," besluit Johan.

Ronald Koeman sprak zich zondag na het duel met Polen lovend uit over Wout Weghorst: "Hij voegt iets toe door z'n manier van zijn." Bekijk het in de video bovenaan deze pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.