Terug

Volg Vandaag Inside

René complimenteert Ajax: 'Beste wedstrijd van de afgelopen anderhalf jaar'

Ajax

24 aug 2024, 12:19

De 1-4 zege van Ajax op Jagiellonia Bialystok in de play-offs van de Europa League heeft een goede indruk gemaakt op René van der Gijp. De analist is zelfs van mening dat dit de beste wedstrijd van de Amsterdammers was na een lange tijd.

Ajax kan een plek in het hoofdtoernooi van de Europa League nauwelijks meer ontgaan. De club won de uitwedstrijd tegen Jagiellonia Białystok in de play-offs met 4-1. "Ajax speelde echt heel goed. Ik vind het altijd te makkelijk om te zeggen dat de tegenstander er geen reet van kan. NAC kon er ook geen reet van", begon René vrijdag in Vandaag Inside over Ajax.

"Ajax speelde de bal lekker rond, ze hadden weinig balverlies en veel beweging", vervolgt René. "Het was misschien wel de beste wedstrijd van de afgelopen anderhalf jaar. De manier waarop ze vanuit de verdediging het middenveld intikte. Je zag ook weer wat plezier terug. Dat is goed man!"

De kampioen van Polen komt komende donderdag voor de return naar de Johan Cruijff ArenA. De winnaar van het tweeluik mag aan het hoofdtoernooi van de Europa League deelnemen. De verliezer gaat de Conference League in.

Valentijn Driessen hekelde eerder deze week de 'babbelzieke' Ajax-trainer Francesco Farioli in Vandaag Inside: "Hij heeft geen idee wat Ajax-voetbal is!" Bekijk de beelden bovenaan deze pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.