Terug

Volg Vandaag Inside

Hans Kraay jr. gaat viral in het buitenland na interview na afloop van NAC - Ajax

Binnenlands voetbal

22 aug 2024, 17:52

Hans Kraay junior heeft in het buitenland voor verbazing gezorgd door zijn interview met NAC Breda-speler Matthew Garbett na afloop van het gewonnen duel met Ajax (2-1).

Aan het einde van het interview complimenteert Hans de NAC-speler met zijn Engels. "Heel erg bedankt en je spreekt goed Engels", zei de ESPN-verslaggever, terwijl Garbett de Nieuw-Zeelandse nationaliteit heeft. In plaats van te benadrukken dat hij uit een Engelstalig land komt, reageert Garbett vervolgens: "Proost, ik waardeer het."

Het interview blijft niet onopgemerkt in Nieuw-Zeeland en ook The Sun schrijft erover: "Een Nederlandse sportverslaggever kreeg een rood hoofd nadat hij een speler prees die Engels sprak, ondanks dat hij uit Nieuw-Zeeland komt", aldus de Britse tabloid.

Johan Derksen baalde eerder in Vandaag Inside van een flauw filmpje: "Ik voel me nu net Hans Kraay jr." Bekijk de beelden bovenaan deze pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.